ANTIGELURI
productie - accesorii - servicii

Unde gasesc un antigel ieftin si bun?

Esti aici: Acasa / Antigel pentru Unde gasesc un antigel ieftin si bun?
 
In calitate de producatori de antigeluri pentru orice fel de aplicatie, prezenti in piata inca din 1994 si certificati conform standardelor de calitate ISO 9001 si ISO 14001, va informam cu regret ca nu exista un antigel ieftin si bun! De altfel acest fapt se poate extrapola si asupra altor produse si suntem convinsi ca si dumneavoastra ati constatat macar o data acest lucru.

Stilul de viata contemporan este supus vitezei si in permanenta suntem bombardati cu reclame publicitare care ne conduc in luarea deciziilor de achizitie a unui bun fara a avea de cele mai multe ori timpul necesar studiului adevaratelor caracteristici care ar trebui sa ne ghideze in alegere. Practic de cele mai multe ori cumparam "cel mai frumos ambalaj" sau "cea mai buna poveste" a produsului fara insa a cunoaste adevaratii diferentiatori.

Criza economica a acutizat cautarea acelor "chilipiruri" care sa ne confere satisfactia unei economii. Bineinteles ca s-au gasit suficienti furnizori care sa raspunda la presiunea pe pret pusa de diversi clienti si au redus rapid costurile de productie prin deteriorarea calitatii oferind insa ceea ce dorea piata: cel mai bun pret. Din pacate insa de cele mai multe ori ajungem sa constatam ca produsul cumparat la "superoferta" nu intruneste toate calitatile prezente la un altul similar, oferit insa la un pret mai ridicat. Daca diferenta poate fi justificata si acceptata in anumite situatii (o haina cu o croiala nu tocmai fericita, o pereche de pantofi care se rup dupa doua incaltari, etc) nu acelasi lucru se poate spune si despre produsele tehnice, mai ales acelea care asigura protectia unui echipament. In aceasta ultima categorie se situeaza si antigelurile.

In materie de antigeluri am constatat in decursul ultimilor ani ca apar nenumarate "superoferte" mai ales la inceputul sezonului rece, multe din ele venind din partea unor asa zisi "producatori" care apar si dispar peste noapte. La astfel de produse nu exista nici macar garantia ca ceea ce este mentionat pe eticheta se regaseste si in caracteristicile continutului din ambalaj. Alegand un antigel doar pe considerentul "pretul cel mai bun" riscati ca:

1. punctul de congelare declarat pe eticheta sa nu fie respectat existand pericolul de inghet
2. produsul sa nu fie aditivat corespunzator potentand astfel coroziunea sau electrocoroziunea instalatiei
3. materia prima de baza utilizata la fabricarea antigelului sa fie de calitate inferioara permitand descompunerea rapida a acestuia si formarea de gume care sa infunde instalatia

Practic alegerea unui antigel de proasta calitate care sa nu ofere toate caracteristicile de performanta necesare unei aplicatii poate conduce la degradarea unei instalatii a carei costuri de reparare depasesc cu mult valoarea initiala a investitiei intr-un produs corespunzator. Merita sa cumparati anvelope reesapate pentru a echipa o limuzina de lux riscand oricand o explozia a unui cauciuc? Acest lucru este valabil pentru exploatarea oricarui bun in care ati investit si pe care doriti sa il intretineti si sa il protejati corespunzator. Alegeti un antigel corect la un pret corect deoarece chilipirurile va pot costa ulterior mult mai mult!
 
> Afla si alte informatii utile despre antigeluri
 
Copyright Laborex SRL © 2023   -   Design & development by Incorom