ANTIGELURI
productie - accesorii - servicii

Calitate

 
Antigelurile fabricate de LABOREX in baza unor formulari atent analizate permit utilizarea in aplicatii diverse, respectand cele mai inalte standarde de performanta.
Produse precum antigelurile termotehnice ale LABOREX reprezinta un etalon de performanta in domeniul fluidelor termotehnice fiind protejate prin inregistrarea la OSIM a marcii acestora:

LABOREX produce antigeluri auto in conformitate cu legislatia nationala, acestea fiind certificate RAR in vederea comercializarii:

Antigelurile industriale dezvoltate de LABOREX pot fi utilizate pentru protectia echipamentelor civile sau militare, societatea noastra fiind agent economic certificat NATO.

 
LABOREX are implementat și certificat înca din 2005 Sistemul de Management al Calității, conform condițiilor impuse prin standardul SR EN ISO 9001:2015.

 
Viziunea conducerii LABOREX în domeniul calitatii este de a îndeplini si mentine o reputatie maxima a firmei prin calitate. Calitatea produselor furnizate trebuie sa constituie o recomandare pentru noi comenzi din partea clientului.

Va invitam sa deveniti clienti ai LABOREX!
 
Copyright Laborex SRL © 2023   -   Design & development by Incorom