ANTIGELURI
productie - accesorii - servicii

Despre noi

 
LABOREX a fost infiintata în 1994, cu un capital integral romanesc, experienta in domeniul productiei de substante chimice permitand atat colaborarea cu firme prestigioase din domeniu, cat si dezvoltarea de produse proprii, dedicata diferitelor industrii.
 
Antigelurile auto produse de LABOREX sunt certificate RAR si respecta legislatia europeana in domeniu. Calitatea glicolilor si a pachetelor de aditivi utilizati in fabricatie garanteaza protectia optima a motoarelor.

LABOREX a acordat o importanta deosebita echipamentelor termice, societatea fiind autorizata ISCIR, conform PT-CR4/2009, privind asigurarea regimului chimic al instalatiilor. Studiul detaliat al proceselor chimice care au loc intr-o instalatie au asigurat un fundament solid in elaborarea unor antigeluri termotehnice de calitate superioara.

Activand de 20 de ani in industria chimica, LABOREX a putut raspunde cerintele de calitate aferente fluidelor utilizate in diferite aplicatii industriale civile sau militare. Astfel au fost dezvoltate antigelurile industriale a caror caracteristici permit exploatarea alaturi de diferite echipamente.

Nivelul de expertiza al specialistilor LABOREX permite elaborarea unor retete particularizate de antigel, in functie de specificatiile tehnice ale echipamentelor deservite. De asemenea, putem asigura productia personalizata (in regim OEM) pentru clientii care doresc comercializarea propriei marci de antigel.

Mai mult, LABOREX va poate furniza atat o gama extinsa de accesorii necesare prepararii, verificarii sau incarcarii solutiilor de antigel in instalatie cat si servicii profesionale in acest domeniu.

Va invitam sa deveniti clienti ai LABOREX!
 
Copyright Laborex SRL © 2023   -   Design & development by Incorom